STORITVE

Skupinsko tAPKanje

Tapkanje v skupini traja eno uro in je primerno za vsakogar, ki tehniko EFT pozna. Tapkanje v skupini ima nekaj prednosti. Lahko smo anonimni, o svojih težavah ne govorimo, se skrijemo in samo tapkamo zraven. Lahko opazimo, da nismo sami, da drugi čutijo in doživljajo podobno. Lahko se nam odpre čisto nov vidik naše težave. Dinamika dela v skupini je zanimiva, ker se povežemo in je učinek lahko drugačen, kot če tapkamo sami.

Skupinsko tapkanje za odrasle poteka ob ponedeljkih od 19h do 20h na Gimnaziji Franceta Prešerna Kranj, razen v času šolskih počitnic in praznikov. Plačilo za cel mesec 7eur/obisk, enkraten obisk 10 eur, možnost nakupa desetih obiskov, ki jih lahko koristite kadarkoli v sezoni 2020/2021, cena 85 eur.

Skupinsko tapkanje za otroke poteka vsak drugi četrtek (po razporedu) od 18h do 19h na Gimnaziji Franceta Prešerna Kranj. Skupina je primerna za otroke od 8 do 14 leta. Cena za celotno sezono 2020/2021, to je 18 srečanj, je 54 eur.

Razpored za šolsko leto 2020/2021: 

  • oktober: 8. 10. 2020, 22. 10. 2020
  • november: 5. 11. 2020, 19. 11. 2020
  • december: 3. 12. 2020, 17. 12. 2020
  • januar: 7. 1. 2021, 21. 1. 2021
  • februar: 4. 2. 2021, 18. 2. 2021
  • marec: 4. 3. 2021, 18. 3. 2021
  • april: 1. 4. 2021, 15. 4. 2021
  • maj: 6. 5. 2021, 20. 5. 2021
  • junij: 3. 6 2021, 17. 6. 2021

                                                                 

 

URŠA

Izvajalka EFT 2. stopnje

040  912 661
ursa.zakrajsek@gmail.com

tapkalnica
Urša Zakrajšek

INDIVIDUALNO TAPKANJE

V primeru, da je naša težava zapletena, traja dlje časa oz. je občutek zakopan globoko v nas in si sami ne uspemo pomagati, je najbolje, da izberemo individualno tapkanje z izkušenim EFT izvajalcem. Prednost individualnega tapkanja je, da se posvetimo konkretnim občutkom in se tempo dela prilagaja potrebam klienta.

Kot sicer v življenju – če se urežete in je rana majhna, boste rano razkužili in nanjo prilepili obliž. Če pa je rana velika, močno krvavite in bo potrebno šivati, pa se verjetno ne boste kar sami doma zakrpali, ampak boste poiskali nekoga, ki je za to usposobljen. Enako velja za tapkanje – cel kup čustev lahko omilimo sami, tapkamo takoj, kot »prvo pomoč«, če pa v sebi naletimo na veliko krvavečo rano, na travmo ali kak boleč spomin, neustrezen vzorec obnašanja ali prepričanje, ki ga sami ne zmoremo spremeniti, je smiselno poiskati izkušenega EFT izvajalca, ki vam pomaga, da se ta rana oskrbi, zakrpa, zaceli.

Na individualno tapkanje se je potrebo naročiti. Individualno srečanje traja eno uro (do uro in pol), cena je 50 eur, individualno tapkanje z otrokom, mlajšim od 14 let, traja 45 minut in stane 30 eur. 

DELAVNICE

Delavnice so krasen način tapkanja na določeno temo. Ugotovimo namreč, da imamo precej skupnega, pogosto se nam zdi, da smo se na delavnici zbrali ravno pravi ljudje, odpiramo si nove vidike in zorne kote. S pogovorom poiščemo vzroke, spomine, trigerje in tapkamo na občutke, strahove in prepričanja, ki se pojavijo. Tako omilimo bolečino, spremenimo vzorce obnašanja, se znebimo omejujočih prepričanj. 

Primeri že izvedenih delavnic:

UVODNA 4 URNA DELAVNICA EFT – primerna za vse, ki se prvič srečujete s tehniko EFT, ki vas zanima več, za iste, ki bi radi osvežili svoje znanje in se vrnili k osnovam in je pogoj, da lahko nadaljujete izobraževanje na prvi stopnji (Level 1). Na delavnici se naučimo tapkati na vdih, pretapkati telesno bolečino, hlepenje po določeni razvadi ter odstraniti čustven naboj iz minulih dogodkov, spominov.

NOTRANJI KRITIK – delavnica traja 2 ali 4 ure. Sprva raziskujemo, kakšen je naš notranji govor, kje se kritiziramo in na kakšen način. Ali se tega sploh zavedamo? Poiskati poskušamo kak pretekli dogodek, ki v nas sproža notranjega kritika – včasih so to majhni, skoraj nepomembni dogodki iz naše preteklosti, nekaj, kar je nekdo rekel mimogrede, a se je v nas močno vtisnilo in vpliva na naše ravnanje še danes. Temeljito tapkamo na te spomine, na vse trigerje, ki se sprožajo in notranjega kritika nadomestimo z bolj podporno obliko notranjega govora.

TREMA – delavnica traja 2 ali 4 ure. V skupini raziskujemo, kako čutimo tremo in kdaj, kaj vse jo spremlja. Smo jo čutili že kdaj prej? Imajo treme iz osnovne šole in treme danes kaj skupnega? Posebno pozornost namenimo občutkom v telesu. Potapkamo vse, kar se pojavi – spomine, strahove, prepričanja.

ČIŠČENJE PROSTORA – delavnica traja 2 ali 4 ure. Tapkamo naše občutke ob neredu, ob pospravljanju, občutke, ki jih čutimo do stvari, ki jih imamo in jih ne potrebujemo, a se jih hkrati ne moremo znebiti. Morda imate kakšno stvar, ki vam jo je nekdo podaril, pa to ni v vašem stilu, tega ne potrebujete, a hkrati tega ne morete zavreči, ker vam je to podarila prav ta oseba? Očistimo vzorce obnašanja, omilimo čustvene odzive in pogosto po delavnici dejansko tudi pospravimo.smile

MOJ ODNOS DO DENARJA – delavnica traja 2 ali 4 ure. Sprva raziskujemo, kakšna so naša prepričanja o denarju, o bogastvu, o izobilju. S kakšnimi vzorci smo rasli in jih nevede ponotranjili. Ugotavljamo, kako nas to ovira, kako se ta prepričanja kažejo v našem življenju. Tapkamo na občutke, ki se ob tem pojavijo.

Cena 2 urne delavnice je 25 eur na osebo, cena 4 urne delavnice pa 50 eur na osebo. Za organizacije in podjetja je cena 2 urne delavnice 150 eur, cena 4 urne delavnice pa 300 eur, ne glede na število prijavljenih oseb. Delavnice pripravim tudi glede na potrebe ciljne skupine.

TEMATSKO TAPKANJE tri dni na isto temo, od srede do petka, eno uro na dan. Tako imamo priložnost, da naslednji dan potapkamo uvide, spomine in občutke, ki se pojavijo prvi in drugi dan. Cena tematskega tapkanja je 25eur na osebo.

 

SOLO+

SOLO+ vam omogoča, da vodeno tapkate v delu dneva, ki ustreza vam in tapkate tako dolgo kot vam ustreza. Primeren je za vse, ki vam življenjski stil ali razmere ne omogočajo, da se udeležite skupinskih tapkanj, ne najdete prave volje ali časa za individualno tapkanje, sami pa se k tapkanju tudi ne spravite, ne najdete pravih besed, vam zmanjka motivacije… Ob mesečnem naročilu na SOLO+ boste 1x na teden po elektronski pošti prejeli povezavo do zvočnega posnetka tapkanja na določeno temo. Posamezen posnetek je dolg približno 20 minut. Teme so različne: tapkanje na vdih, stres, vsega je preveč, fizična bolečina, razočaranje, žalost, jeza, sram, trema, ne premaknem se z mesta, osamljenost, boleč spomin …

Mesečna naročnina je 15 eur. v posameznem mesecu na mail prejmete 4 zvočne posnetke SOLO+ –> torej sami (solo) a hkrati z mojo pomočjo (+)

URŠA

Izvajalka EFT 2. stopnje

040  912 661
ursa.zakrajsek@gmail.com

tapkalnica
Urša Zakrajšek

Tapkalnica

VAVOO, svetovanje in izobraževanje,
Urša Zakrajšek s.p.
Gosposvetska ulica 11,
4000 Kranj

Kontakt

040 912 661

E-pošta: ursa.zakrajsek@gmail.com

Kontakt

040 912 661

E-pošta: ursa.zakrajsek@gmail.com

Copyright © 2019 Tapkalnica| Piškoti in zasebnost