O MENI

URŠA ZAKRAJŠEK

🙂 Sem mama dvema najstnikoma, ki sta mi v navdih in veselje, a včasih pritiskata na točke, ki bolijo in takrat tapkam. 

🙂 Po izobrazbi sem sociologinja in študij mi je dal ogromno širine, z veseljem sem se poglabljala v nove in nove vsebine in si širila obzorja.

🙂 Sem izvajalka EFT druge stopnje (Level 2) po programu AAMET (zdaj EFTi). S tapkanjem sem se srečala leta 2009 in dolgo tapkala le zase in s svojima otrokoma. Nisem imela posebne želje, da bi se izobraževala naprej in delala s klienti. V obdobju, ko se je moje življenje postavilo na glavo, glavno čustvo, ki je vse prepojilo, pa je bila neizmerna žalost, je postalo tapkanje moj način preživetja, moje orodje, da sem se izkopala na svetlo vsak dan sproti. Takrat je tudi dozorela želja, da tapkam bolj zares, tudi z drugimi. Zato zdaj vodim odraslo in otroško skupinsko tapkanje, imam delavnice in tapkam individualno s klienti.

Na Vseslovenskem dnevu za tapkanje leta 2017 sem na odru tapkala na temo »Delam zase ali proti sebi« in na Vseslovenskem dnevu za tapkanje za učitelje leta 2019 sem predstavila moje delo pri skupinskem tapkanju z otroki. V knjigi Kako je tapkanje spremenilo moje življenje … in lahko tudi vaše, 2. del, je tudi moja zgodba o nadomestnem tapkanju.

V življenju me veseli veliko stvari, ki jih tako ali drugače vključujem in povezujem s tapkanjem – plešem country line dance, rada berem, hodim v hribe, potujem, rada se družim s prijatelji in spoznavam nove ljudi, kolesarim, fotografiram… Mogoče smo se celo že kje srečali 🙂

 

Pomaham v pozdrav!

URŠA

Izvajalka EFT 2. stopnje

040  912 661
ursa.zakrajsek@gmail.com

tapkalnica
Urša Zakrajšek

Tapkalnica

VAVOO, svetovanje in izobraževanje,
Urša Zakrajšek s.p.
Gosposvetska ulica 11,
4000 Kranj

Kontakt

040 912 661

E-pošta: ursa.zakrajsek@gmail.com

Kontakt

040 912 661

E-pošta: ursa.zakrajsek@gmail.com

Copyright © 2019 Tapkalnica| Piškoti in zasebnost